Her var valg av varmeløsning enkelt!

Fra sør til nord har vi kunder som ønsker å få mer varme i huset sitt. Mange av dem er usikre på hva de bør velge for å få den rette komforten i boligen sin. Vi har tatt turen til Lista for å høre hva som gjorde valget så enkelt der.

Her har huseieren, Steven Bjørnestad, et klart ønske om at det skal være god komfort i de nye rommene de skal ta i bruk. Rommene, som ligger over garasjen, ønsker de at skal føles lune, samtidig som det skal være enkelt å styre varmen.

Det som var viktig for oss var å få god komfort, og at vi enkelt kunne kontrollere varmen med smart styring. Samtidig ønsket vi ikke å heve dører og andre terskler, så vi trengte en løsning som ikke bygget mye i høyden.

De var tidlig ute med å få rad fra sin lokale elektriker, for å finne rett produkt for disse rommene.

Vi kontaktet EL-PROFFENs medlem KOMET FOAS, og de fant en veldig god løsning for oss. Når har vi fått på plass 68 kvadratmeter gulv varmet opp med Lamiflex, og gleder osss til å ta kunne gå på gode og varme gulv.

Hva mener elektrikeren om Lamiflex?

John Stanley Martinsen med LamiflexDet var John Stanley Martinsen som installerte gulvvarmen. Han kan fortelle at det er når de får komme inn tidlig og gi råd at de kan finne de beste løsningene sammen med kunden:

Vi får ofte spørsmål om hvilke løsninger kunden bør velge når det kommer til oppvarming. Når vi får lov å komme med i planleggingen tidlig så er det enklere å vise gode alternativer for kunden, og det er også da kunden blir mest fornøyd. Her var det åpning for en løsning som kunne passe under gulvet de skulle legge, og vi vet fra tidligere at Lamiflex fungerer veldig bra. Det bygger lite, er enkelt å legge og er i tillegg trinnlydsdempende. Følelsen av behagelig varme på føttene er veldig god, og gjør at kunden ofte ender opp med en litt lavere innetemperatur enn de trodde var nødvendig.

Produsert med fokus på miljø

Lamiflex produsere av ØS Varme, og vi tok en telefon til produksjefen, Anne Fjeld, for å høre mer om løsningen som har blitt installert på Lista.

– Vi er naturlig nok veldig glade for at Lamiflex har blitt veldig populært i Norge. Det mange av kundene er fornøyde med er at det er en trinnlydsdempende løsning, men at den likevel er lavtbyggende. Mange kan nå legge varmekabler uten å heve dørene, i rom hvor man på grunn av dette tidligere har brukt annen type oppvarmning.

Som produktsjef er det garantert mange detaljer du ønsker å trekke frem. Men dersom du skal ta med noe som ikke alle tenker på, hva vil det være?

– Det jeg vil fremheve er at vi har fokus på miljø. Selve produktene er miljøvennlige, og våre varmekabler har ingen elektromagnetisk stråling. Vi har også jobbet med emballasjen, så nå er til og med den miljøvennlig. Så i tillegg til at man får en behagelig komfortvarme, så kan man altså også ha god miljøsamvittighet!

På Lista er både kunde og elektriker fornøyd. Når det i tillegg er miljøvennlig produsert så kan vi konkludere med at Steven Bjørnestad og familien har gjort et godt valg for sine nye rom!

Her ser du bilder fra leggingen av Lamiflex:

John Stanley Martinsen legger Lamiflex gulvvarme

Dersom du ønsker mer informasjon om Lamiflex, eller vil finne ut hvor mye det vil koste å legge i ditt hjem, så kan du fylle ut skjemaet, trykke send og så kontakter vi deg!